La cuina de mallorca

La cuina de mallorca

Jaume fabrega

La cuina de mallorca es un libro escrito por Jaume fabrega tiene un total de 500 páginas , identificado con ISBN 9788496608382 La cuina de mallorca se publicó en el año 2006




Ficha Técnica

  • Título: La cuina de mallorca
  • Autor: Jaume fabrega
  • Publicación: 2006
  • Editorial: El gall editor (sol de icaro)
  • Género: Viajes
  • Isbn: 9788496608382
  • Páginas: 500
  • Encuadernación: Tapa blanda



Resumen

La cuina d?una illa ofereix un excel·lent exemple d?adaptació al medi, d?alimentació ecològica, però també de confluència de diversos models culinaris.  Mallorca, dins la Mediterrània, és un cas privilegiat pel seu rerefons històric: d?una banda, políticament, va ser un regne independent i de l?altra, culturalment, va pertànyer i pertany al context de la cultura catalana, una de les primeres d?Europa per la seva aportació durant la Baixa Edat Mitjana i el Renaixement, a la cultura del gust: Sent Soví, Mestre Robert, Arnau de Vilanova, els Borja..., sense oblidar Ramon Llull, mallorquí universal que també parla de les coses de menjar. Aquesta tradició literària es manté a l?illa amb textos del segle XVIII i del segle XIX, i culmina als nostres dies amb una producció força abundant.
Aquest és el recull més ampli, compulsat i globalitzador de la cuina mallorquina tradicional, veritable paradigma mediterrani, dels seus productes i tècniques, de la seva història i dels seus costums i festes tradicionals.
<


Opiniones del libro "La cuina de mallorca "


Escribe tu comentario

Calificación:

Debe completar el campo reCaptcha correctamente